Web Analytics Made Easy - Statcounter

اپلیکیشن شبکه اجتماعی BeReal که ضد اینستاگرام نام گرفته، با وجود شکایت‌های متعددی که از خرابی این برنامه وجود دارد، در هفته‌های اخیر محبوبیت فوق العاده‌ای پیدا کرده است.

به گزارش ایران اکونومیست، این اپلیکیشن همه کاربران در این پلتفرم را ملزم می کند هر روز در یک فرصت دو دقیقه ای، از خود عکس بگیرند اما هنگامی که کاربران تلاش می کنند عکسهای لحظه‌ای خود را بارگذاری کنند، هنگ می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این مشکل مانع از آن نشد که این اپلیکیشن در سه روز اول هفته گذشته، جایگاه نخست را در فروش اپ استور اپل در آمریکا به دست آورد. طبق آمار پلتفرم تحلیلگر دیجیتالی سنسور تاور، این اپلیکیشن در هفته منتهی به ۱۱ ژوییه، ۱.۷ میلیون بار نصب شد که بزرگترین رشد هفتگی بود.

آرون لاکشمان، دانشیار بازاریابی در مدرسه مدیریت دانشگاه بوفالو گفت: این مسئله در میان شرکتهای شبکه اجتماعی متداول است و هنگامی که با افزایش تقاضا روبرو می شوند، زیرساخت آنها تحت فشار قرار می گیرد. هر چه یک اپلیکیشن سریع‌تر رشد کند، به احتمال زیاد، محبوب و باثبات می‌شود.

محبوبیت BeReal منعکس کننده موفقیت اولیه اینستاگرام و توییتر است که هنگ کردن این پلتفرمها به دلیل هجوم کاربران، رایج بود. این اپلیکیشن‌ها مورد استقبال قرار گرفتند و دوام آوردند اما در شرایطی که بسیاری از اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی برای جلب توجه کاربران رقابت می کنند، BeReal باید ثابت کند که یک تب زودگذر نیست.

این اپلیکیشن فرانسوی از سال ۲۰۲۰ فعالیتش را آغاز شد و ۳۰ میلیون دلار تامین مالی دریافت کرده است. پس از رشد محبوبیت در فرانسه، این اپلیکیشن اوایل امسال در میان کاربران سن کالج در آمریکا محبوبیت پیدا کرد و جذابیتش در میان بسیاری از کاربران، ضدیتش با جنبه فوق زیبایی اینستاگرام است.

در BeReal، افراد با دریافت اعلانی که به آنها می گوید وقت آن است که واقعی باشند، تنها روزی یک بار پست می گذارند. با یک کلیک، این اپلیکیشن دو عکس همزمان یکی از دوربین جلویی و دیگری از دوربین عقبی می گیرد.

بسیاری از کاربران در این مرحله با هنگ کردن اپلیکیشن روبرو می شوند. کاربران ممکن است مجبور شوند اپلیکیشن را دفعات زیادی بسته و باز کنند یا اگر عکسی می گیرد، زمان زیادی طول می کشد تا بارگزاری شود. کاربران تا وقتی خودشان پست نگذارند، نمی توانند ببینند دوستانشان چه پستی ارسال کرده اند؛ بنابراین هنگ کردن برنامه، مانع استفاده آنها از این اپلیکیشن می‌شود.

طبق آمار پلتفرم اپتوپیا، در دو هفته نخست ژوییه، ۲۵۴ درصد افزایش در شمار بازخوردهای منفی از BeReal به دلیل عملکرد و باگهای آن وجود داشته است. در ماه مه، بازخوردهای منفی یا عملکرد متوسط و باگها، ۵۶.۴ درصد از کل بازبینی‌ها را تشکیل دادند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، با وجود نارضایتی فنی، افراد برای ارسال پست روزانه به این اپلیکیشن مراجعه می‌کنند. کاربران BeReal این اپلیکیشن را در نرخ بالاتر از ۱۰ اپلیکیشن اجتماعی برتر نگه داشته‌اند. در ماه مه، کاربرانی که پس از هفت روز همچنان از اپلیکیشن استفاده می‌کردند در BeReal تقریبا ۵۰ درصد در مقایسه با ۳۷ درصد در اپلیکیشن‌های دیگر بود. پس از مدت ۳۰ روز، این رقم به ترتیب ۳۵ درصد و ۳۴ درصد بود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اینستاگرام ، اپلیکیشن BeReal

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اینستاگرام اپلیکیشن BeReal

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۷۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در آخرین شماره از فصلنامه این سازمان، گزارش شاخص‌های آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط به پاییز ۱۴۰۲ را منتشر کرده است که بر اساس این گزارش، کل مکالمه‌های شبکه سیار ۸۰,۴۵۸,۰۹۸,۴۹۷ دقیقه اعلام شده است که نسبت به سه ماه سوم سال ۱۴۰۱، ۴۷/‏۵ درصد رشد داشته است و سهم بازار مکالمه اپراتورهای همراه اول ۶۷ درصد، ایرانسل ۳۱ درصد و رایتل ۲ درصد است.

همچنین بر اساس این گزارش متوسط مکالمه ماهانه به ازای هر کاربر در سه ماه سوم سال ۱۴۰۲، ۰۱/‏۱۷۸ دقیقه است که نسبت به سه ماه سوم سال ۱۴۰۱، ۱/۹۷ درصد رشد داشته است، و سهم اپراتورها از ترافیک مکالمات به شرح زیر است.

بر اساس این گزارش کل پیامک‌های شبکه سیار ۱۱۷,۵۰۴,۸۳۶,۵۸۸ دقیقه است که سهم بازار اپراتورها از پیامک همراه اول ۸۴ درصد، ایرانسل ۱۳ درصد و رایتل ۳ درصد است و متوسط پیامک ماهانه به ازای هر کاربر ۲۶۰ است و سهم پیامک‌های ورودی، خروجی و درون شبکه به شرح زیر است.

آمار ترافیک مکالمه ورودی و خروجی در حوزه تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران مشخص شده به این ترتیب که بیشترین آمار ترافیک مربوط به مکالمه درون شبکه ای درون استانی است و مکالمه خروجی به سمت اپراتورهای ثابت در رتبه دوم این ترافیک قرار دارد و مکالمه خروجی به سمت اپراتورهای سیار، مکالمه ورودی بین الملل و همچنین مکالمه خروجی بین الملل در کمترین آمار ترافیک را شامل می‌شوند.

سهم بازار مشترکین اپراتور همراه اول ۵۳ درصد، ایرانسل ۴۳ درصد و رایتل ۴ درصد است و همچنین خطوط فعال دائمی تلفن همراه از تابستان سال ۱۳۹۹ تا پاییز سال ۱۴۰۲ در هر سه اپراتور سیر صعودی داشته است.

کد خبر 6094333 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • رئیس پلیس فتا: اینستاگرام بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را دارد
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • قابلیت‌های جدید و جذاب استوری اینستاگرام
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد